Naturálna 5-chodová večera s raw šéfkou Katalin Hodossy

degustatčná večera v ZUCCA Ristorante

Degustačná večera sa právom píšila s označením naturálna. Na prípravu jedál som použila výlučne rastlinné, zväčša domáce ingrediencie od lokálnych pestovateľov. Ku každému chodu bola hosťom ponuknutá ochutnávka piatich unikátnych, naturálnych podunajských vín a krištáľovo čistá pramenitá voda.

Hlboko si cením odvážnosť majiteľa reštaurácie, ktorý koncept naturálnej vinnej večere vymyslel a na jej realizáciu si vybral práve mňa. Hostia si mohli užiť exkluzívny gastronimický zážitok.

Menu:

Raw predjedlo:
Ochutený orechový syr s čerstvým šalátom a domácimi krekrami

Tepelne upravená polievka
Krémová tekvicová polievka so zeleninovými chipsami

1. tepelne upravené hlavné jedlo:
Dúhový quiche

2. tepelne upravené hlavné jedlo:
Jesenné čarovné sabji s naturálnou ryžou

Raw dezert:
Čokoládová torta s orieškovým krémom

Vegánsky piknik no.2
Festival INAK rodinný festival v Nových Zámkoch
 - Raw Šéf