Používame cookies pre Váš lepší zážitok. Pre prispôsobenie sa novej smernici o ochrane osobných údajov, Vás musíme požiadať o súhlas s nastavením cookies.
Naturálna 5-chodová večera s raw šéfkou Katalin Hodossy
degustatčná večera v ZUCCA Ristorante
Degustačná večera sa právom píšila s označením naturálna. Na prípravu jedál som použila výlučne rastlinné, zväčša domáce ingrediencie od lokálnych pestovateľov. Ku každému chodu bola hosťom ponuknutá ochutnávka piatich unikátnych, naturálnych podunajských vín a krištáľovo čistá pramenitá voda.
Hlboko si cením odvážnosť majiteľa reštaurácie, ktorý koncept naturálnej vinnej večere vymyslel a na jej realizáciu si vybral práve mňa. Hostia si mohli užiť exkluzívny gastronimický zážitok.
Menu:
Raw predjedlo:
Ochutený orechový syr s čerstvým šalátom a domácimi krekrami
Tepelne upravená polievka
Krémová tekvicová polievka so zeleninovými chipsami
1. tepelne upravené hlavné jedlo:
Dúhový quiche
2. tepelne upravené hlavné jedlo:
Jesenné čarovné sabji s naturálnou ryžou
Raw dezert:
Čokoládová torta s orieškovým krémom
