Zdravé varenie bez práce?

špeciálna technológia low sugar

Ako sa varí výborná dusená ryža?

Všetci máme vlastný recept, ako uvariť dokonalú ryžu. Sledujeme pomer ryže a vody, znižujeme teplotu, pridávama vodu... A výsledok nikdy nie je rovnaký. Niekedy sa nám podarí uvariť ozaj dobrú ryžu, inokedy ten istý postup varenia ryže nefunguje. K perfektne uvarenej ryži, ktorá je vláčna, a tak akurát na skus, vedie často strastiplná cesta. Riešenie pre vždy dokonale uvarenú ryžu je ryžovar. Ryžovar je malý pomocník v kuchyni, ktorým dovediete k dokonalosti všetky druhy ryže.

S ryžovarom Lauben pripravíte akýkoľvek druh ryže presne al dente, stlačením jedného tlačidla. Ryžou to ale len začína. Ryžovar Lauben low sugar rice cooker si vďaka 6 inteligentným funkciám poradí aj s inými surovinami. Behom niekoľkých minút pripravíte lahodné polievky, nadýchanú ovsenú kašu alebo strukoviny bohaté na bielkoviny.

Čo je low sugar funkcia?

Priaznivcov zdravého životného štýlu poteší ryžovar Lauben najmä funkciou low sugar. Špeciálna technológia v priebehu varenia automaticky oddelí prebytočné cukry od škrobu, ktorý ryža obsahuje. Tieto prebytočné rýchle cukry sú v priebehu varenia od ryže separované a premenené v želatínu vo vnútornej pokrievke.

https://www.rawsef.sk/assets/images/products/ryzovar_nizky_obsah_sacharidov_low_sugar.jpg

Ak jedávate často v zhone, a napriek tomu sa chcete stravovať zdravšie, Lauben Low Sugar Rice Cooker je pre vás tým správnym pomocníkom. Nutrične bohaté sacharidy v ryži zostanú a prebytočné cukry skončia v odpade, namiesto vo vašom jedálničku.

Vďaka nepriľnavému prevedeniu, navyše príprava vášho obľúbeného jedla nevyžaduje žiaden pridaný tuk. S Lauben Low Sugar Rice Cooker pripravíte zdravé jedlá s vynaložením minimálneho úsilia a urobíte významný krok smerom k zdravému stravovaniu.