Používame cookies pre Váš lepší zážitok. Pre prispôsobenie sa novej smernici o ochrane osobných údajov, Vás musíme požiadať o súhlas s nastavením cookies.
El Camino obed
jednoduchý, lacný a výživný obed
Dnes sa s tebou podelím o recept na skutočne rýchly, výdatný a chutný obed. Po ceste do Santiaga sme to spoločne s ostatnými pútnikmi často varili na obed alebo večeru. Pôvodný recept som trošku prepracovala tak, aby bol ešte chutnejší.
Budeme potrebovať:
- 1 cibuľa
- 1 cuketa
- 1 kvalitný zeleninový bujón
- 1 hrsť kešu alebo slnečnicové semienka,
- 1 hrsť líniové orechy
- 1 PL olej
Postup na prípravu:
- na malé kúsky nakrájanú cibuľu osmažíme na oleji,
- pridáme bujón a zalejeme vodou tak, aby sme dostali hustú masu,
- primiešame na menšie kúsky nakrájanú cuketu,
- kešu a píniové orechy rozmixujeme do krémova a pridáme k cukete,
- krátko povaríme, podľa chuti osolíme a okoreníme.
Podávame s cestovinou a čerstvou zeleninou. Dobrú chuť!
Karfiolové ragú
vyýživný a chutný obed