El Camino obed

jednoduchý, lacný a výživný obed

Dnes sa s tebou podelím o recept na skutočne rýchly, výdatný a chutný obed. Po ceste do Santiaga sme to spoločne s ostatnými pútnikmi často varili na obed alebo večeru. Pôvodný recept som trošku prepracovala tak, aby bol ešte chutnejší.

Budeme potrebovať:

  • 1 cibuľa
  • 1 cuketa
  • 1 kvalitný zeleninový bujón
  • 1 hrsť kešu alebo slnečnicové semienka,
  • 1 hrsť líniové orechy
  • 1 PL olej

Postup na prípravu:

  • na malé kúsky nakrájanú cibuľu osmažíme na oleji,
  • pridáme bujón a zalejeme vodou tak, aby sme dostali hustú masu,
  • primiešame na menšie kúsky nakrájanú cuketu,
  • kešu a píniové orechy rozmixujeme do krémova a pridáme k cukete,
  • krátko povaríme, podľa chuti osolíme a okoreníme.

Podávame s cestovinou a čerstvou zeleninou. Dobrú chuť!

Karfiolové ragú
vyýživný a chutný obed
 - Raw Šéf